29 August 2017

Tirana

Tirana BUMK'ART 2

BUNK'ART 2 "Objekti Shtylla" - Ish bunkeri antibërthamor i Ministrisë së Brëndshme
/ Bunk'Art 2 - Former Antiatomic Bunker of Ministry of Internal Affairs
Nata e ndricuar në Bunk'Art 2 / Illuminated night at Bunk'Art 2

28 August 2017

Tirana

Tirana BUNK'ART 2

BUNK'ART 2 "Objekti Shtylla" - Ish bunkeri antibërthamor i Ministrisë së Brëndshme
/ Bunk'Art 2 - Former Antiatomic Bunker of Ministry of Internal Affairs
Korridori 2 brenda muzeut / Passageway 2 inside the museum

27 August 2017

Tirana

Tirana BUNK'ART

BUNK'ART 2 "Objekti Shtylla" - Ish bunkeri antibërthamor i Ministrisë së Brëndshme
/ Bunk'Art 2 - Former Antiatomic Bunker of Ministry of Internal Affairs
Korridori i parë pas hyrjes në Bunk'Art 2
/ The entrance of passageway 1 inside Bunk'Art 2

26 August 2017

Tirana

Tirana BUNK'ART 2

BUNK'ART 2 "Objekti Shtylla" - Ish bunkeri antibërthamor i Ministrisë së Brëndshme
/ Bunk'Art 2 - Former Antiatomic Bunker of Ministry of Internal Affairs
Hyrja e Bunk'Art 2 entrance

25 August 2017

Tirana

Tirana BUNK'ART 2

BUNK'ART 2 "Objekti Shtylla" - Ish bunkeri antibërthamor i Ministrisë së Brëndshme
/ Bunk'Art 2 - Former Antiatomic Bunker of Ministry of Internal Affairs
Kulla e Bunk'Art 2 dhe Kulla e Sahatit / Bunk'Art 2 Tower and the clock tower of Tirana

21 August 2017

Vlorë

Vlorë

HQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA VLORA
VIEW FROM VLORA

20 August 2017

Vlorë

Vlorë

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA VLORA
VIEW FROM VLORA

16 August 2017

Dhërmi

Dhërmi

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA PLAZHI I DHËRMIUT
VIEW FROM DHËRMIU BEACH

Dhërmi

Dhërmi

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA DHËRMIU
VIEW FROM DHËRMIU

15 August 2017

Himarë

Himarë

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA HIMARA
VIEW FROM HIMARA

13 August 2017

Himarë

Himarë

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA HIMARA
VIEW FROM HIMARA

12 August 2017

Himarë

Himarë

SHQIPËRIA - ALBANIA
PAMJE NGA HIMARA
VIEW FROM HIMARA