08 March 2016

Prishtina

Prishtina

Prishtina, Sahat kulla, Sheshi Skenderbeu, Biblioteka Kombëtare dhe Sheshi Ibrahim Rugova.
Prishtina, The tower clock, Skenderbeu Square, National Library and Rugova Square.

No comments: